Vzpostavljen KATALOG DOGODKOV s podporo TECES

11.09.2019

S ciljem krepitve sinergije med člani in podpore aktivnostim na področjih delovanja partnerstva TECES / SRIP PSiDL smo vzpostavili spletni KATALOG DOGODKOV s podporo TECES.

Katalog je namenjen pregledu izobraževanj, sejmov in drugih dogodkov, ki jih bomo (so)organizirali ali izvedli z našimi partnerji skladno usmeritvam partnerstva. Za večino dogodkov bo skladno dogovoru z izvajalcem / organizatorjem veljala možnost koriščenja ugodnosti za člane TECES / SRIP PSiDL.

Na spletni strani bomo v spodaj navedenih kategorijah redno objavljali:

  • izobraževanja: seznam izobraževanj z že potrjeno podporo TECES z že določenimi termini, kjer ste vabljeni k udeležbi,
  • potencialna izobraževanja: seznam predlaganih izobraževanj, za katere zbiramo interes ter jih bomo podprli v TECES ob zadostnem interesu članov,
  • sejmi in dogodki: seznam aktualnih dogodkov, konferenc, sejmov z že potrjeno podporo TECES, kjer ste vabljeni k udeležbi,
  • potencialni sejmi in dogodki: seznam predlaganih dogodkov, za katere zbiramo interes ter jih bomo podprli v TECES ob zadostnem interesu članov.

Sezname bomo redno posodabljali in vanje uvrščali dogodke, ki bodo odražali interese partnerstva in članov.

Podajanje novih predlogov dogodkov

Vabimo vas, da nam sporočite svoje predloge skupnih dogodkov, kjer vidite največji poslovni interes in pričakujete sinergije.

Ker je področje dogodkov zelo raznoliko in specifično je potrebna individualna obravnava vsakega dogodka in preveritev možnosti skupnega nastopa. Vabimo vas, da nas kontaktirate.

Kdo je lahko upravičen do podpore preko TECES

Podpora je namenjena izvajanju aktivnostim članstva in krepitvi partnerstva TECES / SRIP PSiDL na področjih pod koordinacijo TECES, zato so do nje upravičeni člani SRIP PSiDL, ki so hkrati tudi člani TECES (seznam).

V primeru neustrezanja statusu člana TECES / SRIP SPiDL, nas kontaktirajte.

Več o aktivnostih v podporo izvajanju aktivnosti članov v letu 2019 tukaj - za člane možnost 30% znižanja stroškov.

Dodatne informacije

Dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 02 333 31 354.


Aktivnosti potekajo skladno strateškim usmeritvam partnerstva TECES / SRIP PSiDL na področjih krepitve skupnega razvoja in raziskav, razvojno strateških in dobavnih verig vrednosti med nosilci verig, dobavitelji in uporabniki rešitev, mednarodnega sodelovanja in internacionalizacije ter podpore razvoju kadrov.

logo MGRT glava deljena slo

Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


PRIDRUŽITE SE NAM.

V primeru, da boste pristopili v SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo in izbrali primarno področje delovanja pod okriljem TECES boste HKRATI s članstvom v SRIP PSiDL postali tudi član TECES ter s tem deležni obeh ugodnosti.

postanite clan t s

 

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.