TECES kot prvi grozd v Sloveniji s srebrno oznako odličnost v managementu

03.06.2018

TECES je kot prvi slovenski grozd (cluster) pridobil srebrno oznako za odličnost pri kakovosti vodenja in upravljanja grozda, ki ga podeljuje ESCA, Evropsko združenje za analizo delovanja grozdov.

TECES deluje na področju energetsko učinkovitih rešitev ter energetsko učinkovite pretvorbe in rabe energije. Je tudi nosilec Strateškega razvojno inovacijskega partnerstva Pametne stavbe in dom z lesno verigo, ki je ena izmed devetih ključnih razvojnih partnerstev skladno Strategiji pametne specializacije Slovenije (S4).

V preteklosti se je TECES že večkrat uspešno vključeval v aktivnosti grozdenja v Evropi in si pridobil prepoznavnost tudi v tujini. Njegovo delovanje ni ostalo neopaženo, saj je mu je ESCA na podlagi dosedanjega delovanja in izboljšav v kakovosti vodenja grozda podelila prestižno priznanje.

Priznanje je dokaz, da so nove strateške usmeritve, ki jih je skupaj s člani začrtalo vodstvo grozda, prave in hkrati spodbuda za nadaljnje delo, ki se osredotoča na spodbujanje inovacijskega potenciala članov in krepitev povezav med njimi za ustvarjanje višje dodane vrednosti.

Več o prejemnikih srebrnih oznak na spletni strani ESCA.

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.