Vabilo na posvet in okroglo mizo: Izzivi v lesarstvu - TRENDI BIVANJA

22.10.2019

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za lesarstvo, SPIRIT Slovanija, Društvo lesarjev Slovenije, SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo skupaj z drugimi partnerji vas vabijo na posvet TRENDI BIVANJA in okroglo mizo Trendi bivanja - pogled slovenskih podjetji.Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za lesarstvo, SPIRIT Slovanija, Društvo lesarjev Slovenije, SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo skupaj z drugimi partnerji vas vabijo na posvet TRENDI BIVANJA in okroglo mizo Trendi bivanja - pogled slovenskih podjetjij, ki bo 7. novembra 2019 od 11. do 14. ure, na sejmu  AMBIENT Ljubljana, Sejem pohištva in notranje opreme 2019, Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana, Dvorana Galerija.

Na posvetu in okrogli mizi bomo govorili o spremembah bivanja in novostih ter inovacijah v naših domovih. Poiskali bomo odgovore na vprašanja kot so: Kakšni so svetovni in Evropski trendi bivanja? Kako bomo živeli v prihodnje? Kako bodo opremljena naša stanovanja in hiše? Kakšni so trendi v stanovanjski gradnji?

Predavateljica Oona Horx-Strathern iz nemškega inštituta o prihodnosti, se bo osredotočila na nujna vprašanja, trende in ideje, ki nas navdihujejo za nove načine razmišljanja. Kako lahko bolje oblikujemo arhitekturo naših mest, naših stavb in predvsem arhitekturo našega življenja? Posvet bo priložnost za vse v lesarski in gradbeni panogi ter tudi za vse, ki se kakorkoli ukvarjajo z bivanjem in opremo doma, da prisluhnejo o trendih bivanja v prihodnosti. Udeleženci bodo pridobili nova znanja in poglede ter se lahko pravočasno pripravili na spremembe ter te spremembe izkoristili kot poslovno priložnost.

Program posveta:

  • Pozdravni nagovor Anton Danilo Ranc, MGRT, Generalni direktor, Direktorata za lesarstvo
  • Trendi bivanja, Oona Horx-Strathern, Zukunftsinstitut, Nemčija

Okrogla miza:

Trendi bivanja - pogled slovenskih podjetji

Gostje okrogle mize:

  • Matej Feguš, Donar d.o.o.
  • Leon Kralj, GOAP d.o.o.• Dimitrij Živec, Intra lighting d.o.o.
  • Franc Marovt, Kronoterm d.o.o.
  • Franc Tolar, Alples, d.d.
  • Bogdan Božac, Marles d.d.
  • Friderik Knez, ZAGDruženje in izmenjava mnenj ob prigrizku.

Posvet in okroglo mizo bo povezoval dr. Aleš Ugovšek. Udeležba na posvetu je brezplačna, vendar se je potrebno na dogodek prijaviti. Prijava na spletni strani Društva lesarjev Slovenije (http://www.ditles.si/ ).


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.