adria dom logo SAŠA INKUBATOR, družba za podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o.
icon worldwww.sasainkubator.si
icon mailTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
icon phone+386 3 7777 101
icon compasŠaleška cesta 2A, 3320 Velenje, Slovenija

icon compasUstanovitev: 2007
icon compasČlan / Partner: TECES | SRIP PSiDL

Kompetence in zmogljivosti

Raziskave
invert ne
Razvoj
invert da
Proizvodnja
invert ne
Integracija
invert ne
Inženiring
invert ne
Storitve
invert da
B2B
invert da
B2C
invert ne

Opis podjetja

SAŠA inkubator d.o.o. je regionalni podjetniški inkubator, ki ustvarja podporno okolje za razvoj podjetništva v SAŠA regiji. Smo stičišče mladih podjetniških talentov, Freelancerjev, Startupov, hitro rastočih podjetij, managerjev in korporacij.

Poleg brezplačnih svetovanj, mentorskih programov, delavnic in Štartup večerov z uspešnimi podjetniki, smo razvili svoj koncept treh ključnih stebrov SAŠA inkubatorja. Za mlade pripravljamo Startup vikende, v spomladanskem terminu odpremo poziv za nove Startupe, ki se potegujejo za svoje mesto v ekskluzivnemu šesttedenskemu programu za razvoj podjetniške ideje – Podjetniški trampolin. V novembru pa pripravljamo mednarodno konferenco Future 4.0, ki je fokusno usmerjena na povezovanje večjih korporacij ter Startupov na področju industrije 4.0. Izbranim Startupom iz Slovenije in tujine odpremo vrata do vrhunskih vsebin ter 1:1 sestankov s predstavniki industrijskih korporacij.

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.